Yılın En Bomba Konseri : Enrique Iglesias Konseri

Dün akşam olan İstanbul Küçükçiftlik Park ta olan efsanevi sanatçı Enrique Iglesias ın konserine gittim ve tek kelimeyle ÇOOOKKKK GÜZELDİ :):):)



Yoğunluk fazlaydı ve tahmin edilebileceği üzerine ortamın enerjisi harikaydı.Ayrıca Enrique bolca çığlık attırdı valla :D:D:D:D Benim de çok sevdiğim bir sanatçı olan Enrique taaa İstanbul a kadar gelip, böyle güzel bir konser vermesi harikaydı.Sahneye bir bayan yerine Artvinli bir genç olan brahim i çıkarması eğlenceliydi.Ama İbrahim Enrique nin yanında telefonla uğraştığı için sürekli Enri (o kadar birbirimizi gördük adını kısaltayım artık :):):) ) onun telefonunu en son elinden alıp, çocuğun cebine koydu ki orada çok güldüm.

Havai fişek gösterileriyle heyecan daha bir arttı. Ayrıca Enri nin harika vokalleri ve sahnedeki enerjisi zaten insanı adrenaline boğuyordu bayaa.Hayranları olan bizlere "I love you!" diye bağırınca çığlıklar 5 kat kadar yükseldi.Zaten gecenin sonuna doğru heralde sesim kısılır diyordum :):):)

Tek sorun biraz geç gelmesi ve yoğunluktan dolayı oluşan bunaltıcı bir havaydı ama o da Enri çıkınca dağıldı :):)

Giriş zaten harikaydı I m a Freak şarkısıyla harika bir giriş yaptı, Hero şarkısını da hiç beklemediğimiz bir anda konser alanının ortasında bir platformda söyledi ve yine hayranlar çıldırdı :D:D:D Bailando ve Loco adlı parçası gibi İspanyolcaları da söyledi süper bir şekilde...

Telefonumun hafızası dolana kadar çektim ve bulunduğum yer de fena olmadığı için güzel çıktı çoğu video ve fotoğraflarım.

En güzeli de Enrique nun sürekli güler yüzlü olup, dinleyicilerle diyaloğa geçip, onları teşvik etmesiydi.Ayrıca Enri nin kendisini de görmek gayet gayet güzeldi ve sesi, sahnede oradan oraya koşup durması ve insanların bu denli heyecanlamasını sağlaması onun Enrique Iglesias olmasının avantajlarıydı bence, diyor ve sizi çektiğim bir iki resimle bırakıyorum....












Bugün de hayatında bol bol hayaller ve kitaplar olması dileğiyle...


Bu yazıyı "birkitapolsam.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!









Yorumlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *