Kitap Yorum || Harika Piç (Beutiful Bastard # 1) - Christina Lauren

Adından dolayı şüpheli yaklaştığım ama yeter artık farklı bir tür oku dediğim bir kitap olan Harika Piç i tanıyalım bakalım:


Kitabın Adı: Harika Piç

Alt Başlık: Beautiful Bastard Serisi 1

Yazar: Christina Lauren

Baskı Tarihi: Ağustos 2014

Sayfa Sayısı: 320

Kitabın Türü: RomanEdebiyat

Orijinal Adı: Beatiful Bastard

Çeviri: Sertaç Kahyaoğlu
Dil: Türkçe
Yayınevi: Pegasus Yayınları




NEFRET x TUTKU + ŞEHVET= X
KARİYER < Y < KARİYER
X = AŞK x Y / SEKS 

Zeki, çalışkan ve hırslı bir stajyer olan Chloe Mills'in yüksek lisansını bitirmesine yalnızca kısa bir süre kalmıştır. Ancak genç kadının büyük bir sorunu vardır; baş belası patronu Bennett Ryan. Kaba, duygusuz, düşüncesiz, yakışıklı, seksi, ah Tanrım çok seksi, öhöm öhöm… Harika Piç! 


Bennett Ryan aile şirketinde yönetici olarak işe başladığında asistanının bu kadar etkileyici, kışkırtıcı ve aynı zamanda insanı sinir eden bir kadın olacağını hiç düşünmemiştir. Ancak işyerinde duygusal ilişkilerden uzak duran mesafeli bir patron olarak nam salmış olan Bennett, zamanla adeta bu kadına doğru çekilir. 



Nefreti ve cinsel çekimi aynı anda hisseden ikili için birbirlerine duydukları açlık bir ihtiyaca dönüştüğünde kaybedilecekler ve kazanılacakların terazideki yeri değişir. Şimdi bir karar verme ve iki bilinmeyenli denklemdeki X'i ve Y'yi bulma vaktidir…



"Tutku dolu bir seks ve insanı cayır cayır yakan bir heyecan fırtınası." 

-RT Book Reviews-



"Harika Piç'in kalbi, sıcaklığı ve kararında fakat iğneleyici bir mizah anlayışı var. Zekice yazılmış hikâyeleri seven aşk romanı okuyucularını inanılmaz ateşli bir sürpriz bekliyor!"

-Myra McEntire-





Yorumum: Açıkçası çok hakim olmadığım bir türden olan bu kitapta gördüğüm ciddi bir iki hata vardı maalesef :( 

Öncelikle anladık tutku bu türün önceliği ama bu kadar tutku bana fazla geldi, iğrendirdi bile diyebilirim. Başrollerimizin tasviri neredeyse hiç yoktu, yani neye benzediklerini anlayamadım bile.

Tüm bunların dışında kitapta ki olay döngüsü çok hoştu ama. Yavaş yavaş birbirine aşık olan iki insanın dik kafalılıkları, duygusal gelgitleri eğlenceliydi bence hele Bennett in kinayeli konuşmaları ve Cloe inin kahkaha attıracak cevapları beni çok eğlendirdi.

İçeriğe göz atacak olursak işini ve hayatını "Mükemmel" kelimesi üzerine şekillendirmiş bir patron olan Bennett Ryan (nam-ı diğer Harika Piç, aynı zamanda ciddi karizmatik yakışıklı *_* ) ve zeki, azimli, güzel, sinirlenme işinde usta olan ama aslında çok duygusal bir kız olan Chloe birbirlerinden farklı gibi gözükseler de aslında birbirlerine çok benziyorlar.Sürekli tartışma halinde olmaları ama aslında aralarında ki uyum çok barizdi.Eğlendiğim bir diğer nokta da olayları Bennett in gözünden okuma kısımlarıydı, adamın düşünce tarzı inanılmaz komikti.Bir de kısakançlık kısımları vardı karşılıklı ki çok güldüm o kısımlara...

Genel olarak beğendim ama abartılı kısımlardan dolayı maalesef 1 puancık kısacağım :)

Puanım: 






Bu yazıyı "birkitapolsam.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!





Yorumlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *